Povratna karta iz Venecije za Barcelonu 30 eura

Barcelona Square Catalonia Urban Spain City

Otputujte u Barcelonu iz Venecije(Marko Polo) i vratite se natrag za samo 30 eura. Izračunali smo za Vas i trošak puta osobnim vozilom od Zagreba do Venecije i natrag te trošak parkinga s transferom do zračne luke. Izračun iz ostalih mjesta i gradova možete napraviti na ViaMichelin

Termin :

11.05.2019 – 15.05.2019. Otputuj

Do zračne luke Marko Polo u Veneciji iz Zagreba ima 366 km za što će Vam trebati skoro četiri sata. Ukupan trošak goriva i cestarine bi iznosio 70 eura. Ako bi trošak dijelila četiri putnika, trošak transfera iz Zagreba i nazad bi iznosio 18 eura. Trošak parkinga Vašeg vozila za tih pet dana iznosio bi samo 20 eura. Parking možete unaprijed rezervirati putem stranice ParkVia.

Ako ponovno uzmemo u obzir da su u vozilu četiri putnika, trošak parkinga po putniku iznosi 5 eura. Treba naglasiti da je transfer od parkirališta do zračne luke uračunat u cijenu parkinga. Kada na kraju zbrojimo avionsku kartu , troškove prijevoza i parkinga zaključujemo da trošak putovanja iz Zagreba u Barcelonu i natrag ako u osobnom vozilu putuju četiri putnika iznosi 53 eura po osobi. Ako putuje četveročlana obitelj, ukupan trošak puta u Barcelonu će iznositi 210 eura.

Smještaj u Barceloni po povoljnim cijenama možete pronaći ovdje.

You may also like...

Translate »