Ryanair uvodi svoju prvu poveznicu između Hrvatske i Austrije

Najveći europski niskotarifni zračni prijevoznik, irski Ryanair, najavio je novu liniju za najjužniju hrvatsku zračnu luku, onu u Dubrovniku. Radi se o poveznici Dubrovnik – Beč, na kojoj će preko svoje podružnice Laudamotion letjeti od 29. ožujka do kraja listopada 2020. i to dva puta tjedno – četvrtkom i nedjeljom. Let traje oko sat i pol.

Ulaskom na liniju Dubrovnik – Beč, Ryanair se pridružuje Austrian Airlinesu i Croatia Airlinesu, koji na toj liniji prometuje u suradnji s Austrijancima. Osim austrijske nacionalne aviokompanije, ove je sezone na relaciji Dubrovnik – Beč letio i IAG-ov Level, no taj prijevoznik trenutačno ne prodaje karte za navedenu liniju za 2020. godinu.

Kako je Ryanair za Dubrovnik počeo letjeti ove godine te ga je povezivao samo s Dublinom, tako će poveznica s austrijskom prijestolnicom biti druga linija irskog avioprijevoznika za Dubrovnik.

Cijene karata

Karte su već u prodaji te u sljedećim tablicama navodimo primjere najjeftinijih karata za novouvedenu poveznicu. Cijene su trenutačno više od onih koje se obično očekuju od Ryanaira te se uglavnom kreću od 40-ak eura naviše po smjeru.

Preuzeto s:  https://www.putovnica.net/vijesti/hrvatska/ryanair-uvodi-svoju-prvu-poveznicu-izmedu-hrvatske-i-austrije

You may also like...

Translate »