Povoljni smještaj u srcu Londona – Hotel St. Giles

Planirate putovanje u London, razmišljate o što povoljnijem smještaju u najužem centru ovog velegrada. Želite biti u centru svih zbivanja. Hotel St Giles je pravo mjesto za to.

Hotel St Giles nalazi se u londonskoj četvrti West End, na približno 3 minuta hoda od postaje podzemne željeznice Tottenham Court. Hotel se praktično nalazi na početku Oxford street do koje doslovno imate dvije minute. Hotel je na izvrsnoj lokaciji jer bez upotrebe podzemne i buseva, pješke možete obići veliki broj najpoznatijih atrakcija u Londonu. Soho se nalazi  pet minuta hoda od hotela, Covent Garden desetak minuta, Trafalgar square, Piccadilly Circus najviše petnaestak minuta. Do Westminstera i njegovih atrakcija imate dvadesetak minuta hoda , a sve se nalazi u West End-u tako da kojim god putem krenete u krug, vratit će te se do hotela. U neposrednoj blizini hotela  nalazi se British museum , Dominion theatre kao i bezbroj drugih kazališta.

Kraj hotela se nalazi veliki broj stanica  buseva koji povezuju veći dio grada i ako Vam se ne žuri, busevi su idealni za panoramsko razgledanje grada dok malo odmarate noge. Ako se trebate brzinski prebaciti  na neku dalju lokaciju tu je podzemna postaja Tottenham Court u istoimenoj ulici u kojoj se nalazi i hotel.

U okviru objekta dostupna su 3 restorana: Sage & Chilli (spoj azijske i talijanske kuhinje), lounge bar Hudson’s House Café i živahan kafić s restoranom VQ otvoren 24 sata dnevno. Loung bar ima široku paletu craft piva i izvrstan je  ako se želite još malo okrijepiti prije spavanja nakon cjelodnevnog obilaska grada.

Na raspolaganju imate besplatni WiFi za pristup društvenim mrežama i pregledavanje interneta, a pristup brzom internetu dostupan je uz nadoplatu.

Sve hotelske sobe sadrže vlastitu kupaonicu, TV i besplatan pribor za pripremu kave i čaja koje Vam hotel besplatno ostavlja svaki dan u sobi. Sve klasično uređene sobe u hotelu St Giles uključuju sef i sušilo za kosu. Potrebno je naglasiti da ako želite puniti svoje mobitele obavezno ponesite adapter za utikač jer Britanci imaju drugi standard. Ako zaboravite, pored hotela imate dućan u kojem možete kupiti isti za 5 funti. Ono što Vas najviše zanima, hotel je čist i uredan. Sobe nisu baš velike, ali tu ionako samo spavate, a ujutro kada izađete iz njega sve Vam je na dlanu. 

Ono što je najbitnije omjer cijene i kvalitete je odličan. Prosječna cijena noćenje je i 1000-1300 kuna, može biti više, a može i manje ovisno koliko prije i u kojem terminu rezervirate smještaj. U slijedećim objavama pokušat ćemo Vam pronaći najpovoljnije cijene u idealnim terminima za hrvatske prilike, a to su naši produženi vikendi….

Rezervacija

You may also like...

Translate »