Parkvia – servis koji vam omogućava jeftinu rezervaciju parkinga 24 sata dnevno u blizini zračnih luka

ParkVia

Prilikom planiranja putovanja, odnosno leta avionom, jedna vrlo bitna financijaska stavka putovanja je gdje parkirati svoje vozilo pored aerodroma od kuda imate let, a da pri tome ne bankrotirate.  

Postoje naravno parkirališta odmah do zračnih luka, ali ako pogledate da za sat vremena parkiranja na Tuđmanu trebate izdvojiti 27 kuna za sat, a planirate ostaviti auto par dana , oblije Vas odmah hladan znoj jer će Vas parking u nekoj od zračnih luka koštati više nego sama avionska karta za destinaciju u koju putujete. Da se sve to ne dogodi, pobrinuo se web portal Parkvia.com.hr  koji vam omogućava da rezervirate svoje parkirno mjesto 24 sata dnevno po vrlo povoljnim cijenama na parkiralištima u blizini zračnih luka.

Parkvia.com.hr obuhvaća ponude privatnih iznajmljivača parkirališta u bližoj okolici nama bliskih aerodroma. Parkiralištima  su uvijek ograđena i zaključana te nisu dostupna onima koji na njima nemaju parkirano svoje vozilo. Većina takvih parkirališta je 24 sata dnevno pod video nadzorom, tako da je sigurnost Vašeg vozila neupitna.

Svako od tih parkirališta ima organiziran prijevoz putnika do zračne luke  i nazad po povratku. Prilikom dolaska na parkiralište dočekuje vas čuvar koji nakon što parkirate organizira Vaš prijevoz putničkim kombijem do aerodroma, a pri povratku dovoljno je nazvati broj i netko će Vas preuzeti i dovesti do parkirališta.

Cijena parkiranja na privatnim parkiralištima plaća se po danu, a ne po satu. Tako na primjer pet dana parkinga pored zračne luke Marco Polo u Veneciji košta oko 20 eura što je vrlo povoljno nego da vozilo parkirate u zračnoj luci do koje je prijevoz od parkirališta besplatan. Važno je znati  da ćete parking uvijek trebati platiti prilikom dolaska na parkiralište.

REZERVIRAJTE UNAPRIJED SVOJE PARKING MJESTO U ZRAČNOJ LUCI IZ KOJE POLIJEĆETE I KRENITE NA PUT BEZBRIŽNI:

You may also like...

Translate »