Tražilice

SKYSCANNER

Skyscanner je tražilica sa integriranom pretragom zrakoplovnih letova koja omogućuje korisnicima pregledavanje najboljih mogućnosti za povoljne povratne ili jednosmjerne letove od jedne zračne luke do druge. Dodatni alati poput grafova omogućuju korisnicima usporedbu cijena leta u razdoblju od mjesec dana. Također moguće je pretraživati i najbolje mogućnosti za putovanje u cijelu zemlju, kao i pretraživati najpovoljnije letove sa određene destinacije prema cijelom svijetu.

728*90

MUSEMENT

Musement pomaže putnicima da izvuku najbolje iz destinacija pružajući veliki izbor lokalnih izleta i atrakcija koje se mogu rezervirati na više uređaja. Više od “stvari koje treba učiniti”, njihov asortiman uključuje privremene, ekskluzivne, skrivene dragulje, pa čak i besplatne aktivnosti. Upotrijebite ovu web-lokaciju za planiranje i aplikaciju za donošenje odluka u pokretu dok obilazite trenutnu destinaciju sa savjetima i savjetima lokalnih stručnjaka.

Vayama - Book cheap flights in minutes with Vayama!

VAYAMA

Vayama je online putnička agencija koja je jedinstveno usmjerena na međunarodne zračne putovanja. Od 2007. godine, Vayama se obvezala ponuditi sveobuhvatne vozne redove zrakoplovnih karata i cijene koje omogućuju klijentima da rezerviraju putovanje avionom do popularnih destinacija i najudaljenijih kutaka svijeta. Radeći s velikom mrežom pouzdanih globalnih turističkih partnera, Vayama pristupa objavljenim i dogovorenim zračnim cijenama pružajući najbolji međunarodni sadržaj na jednom mjestu. Osim toga, putnici koji posjećuju Vayama mogu pregledavati tisuće hotela i rezervirati sobe po najnižim dostupnim cijenama, kao i unajmiti automobile širom svijeta.

SIXT

Najveća svjetska flota za rentanje vozila s više od 240.000 automobila dostupna u više od 105 zemalja svijeta. Dostupna je upravo kada i kako vam je potrebna. SIXT danas predstavlja brand s svim potrebnim rješenjima u samo jednoj aplikaciji. To ih čini najvećim integriranim pružateljem usluga iznajmljivanja vozila na svijetu.

CheapOair

ChipOair poznat je po jeftinijem sustavu za pretraživanje letova, koji je u potrazi za više od 450 zrakoplovnih tvrtki širom svijeta. Korisnici ove internet-agencije mogu dobiti najbolje ponude za avionske karte, hotele, iznajmljivanje automobila… Po povoljnim cijenama možete koristiti bilo koju od rezervacija i svaki kupon donosi Vam vam u prosjeku popust od 20$.

365Tickets

365Tickets – Akcijska prodaja e-ulaznica za ulaz u više od 3.000 atrakcije i tematskih parkova širom svijeta.

Iberia Croacia Vueling EN
Translate »