Advent u Vinkovcima

Advent u Vinkovcima će i ove godine zasigurno ispuniti očekivanja brojnih posjetitelja. Klizalište, koncerti, brojna kulturna, vjerska, ali i zabavna događanja obilježit će razdoblje od 29. studenog 2019. godine do 5. siječnja 2020.

Veći dio programa, baš kao i prošle godine, održavat će se u pješačkoj zoni, u središtu grada.

Koncertni dio Adventa u Vinkovcima, 29. studenog otvara Vanna, a uz poznata imena hrvatske estrade (Pravila igre, Antonija Šola, NO Jazz band, Antonela Doko, grupa Buđenje) te duhovne glazbe (Alan Hržica i grupa Emanuel), brojni posjetitelji moći će uživati i u duhovnoj glazbi crkvenih zborova. Vrhunac glazbenog dijela bit će sada već tradicionalni „Koncert na Gimnaziji“, na kojem će oko 200 mladih pjevača i svirača zapjevati s prozora vinkovačke Gimnazije.

Kako je prošle godine klizalište privuklo veliko zanimanje, organizatori su se potrudili i ove godine, posebice mladima, omogućiti klizanje na još većem klizalištu, naravno uz bogatu ponudu izvrsne hrane i pića brojnih ugostitelja.

Advent u Vinkovcima obilježit će i brojna kulturna događanja, predstave i koncerti u vinkovačkom kazalištu, izložbe u muzeju i galeriji, radionice i zanimljivi sadržaji u gradskoj knjižnici te virtualna igra „Magic Advent“.

Izvor: HTZ i adventvinkovci.com

You may also like...

Translate »