Do Venecije i nazad s petodnevnim parkingom u zračnoj luci za 23 eura

Autor: Dario Rastovčan

Venecijanske zračne luke kao što smo primijetili do sada nude jako veliki broj povratnih letova po vrlo povoljnim cijenama prema velikom broju destinacija. Tako iz Venecije možete često puta otputovati negdje i vratiti se za samo dvadesetak eura. Kako bi se lakše odlučili da odletite baš iz Venecije, izračunali smo za Vas trošak puta osobnim vozilom od Zagreba do Venecije i natrag te trošak parkinga s transferom do zračne luke. Izračun iz ostalih mjesta i gradova možete napraviti na ViaMichelin.

Do zračne luke Marko Polo u Veneciji iz Zagreba ima 366 km za što će Vam trebati skoro četiri sata. Ukupan trošak goriva i cestarine bi iznosio 70 eura. Ako bi trošak dijelila četiri putnika, trošak transfera iz Zagreba i nazad bi iznosio 18 eura. Trošak parkinga Vašeg vozila za otprilike pet dana iznosio bi samo 20 eura. Parking možete unaprijed rezervirati putem stranice ParkVia.

Ako ponovno uzmemo u obzir da su u vozilu četiri putnika, trošak parkinga po putniku iznosi 5 eura. Transfer od parkirališta do zračne luke uračunat je u cijenu parkinga. Kada na kraju zbrojimo troškove prijevoza i parkinga, zaključujemo da trošak putovanja i parkinga za pet dana pokraj zračne luke u Veneciji iz Zagreba i natrag u osobnom vozilu s četiri putnika iznosi 23 eura po osobi. Ako putuje četveročlana obitelj, ukupan trošak puta i parkinga do Venecije i natrag iznosit će 98 eura.

You may also like...

Translate »