Dani otvorenih vrata NP Paklenica – Ulaz u Park i u špilju Manita peć za sve posjetitelje besplatan.

Povodom 70. obljetnice proglašenja Nacionalnog parka Paklenica, 19. listopada 2019. organiziramo Dan otvorenih vrata te će ulaz u Park i u špilju Manita peć za sve posjetitelje biti besplatan.

Kako biste što ugodnije proslavili s nama rođendan Parka pripremili smo za vas dodatna događanja.

Špilja Manita peć bit će otvorena od 10:00 do 13:00h.

Za najmlađe posjetitelje organiziramo lutkarsku predstavu s početkom u 10:00h u posjetiteljskom centru “Podzemni grad Paklenice”. Kazalište lutaka Zadar održat će svoju najnoviju predstavu „Bio jednom jedan…“, a predstava je primjerena za djecu od 3-12 godina. Priča o konopcima je priča o otkrivanju svijeta koji nas okružuje. Priča o prijateljstvu, odrastanju, sastajanju i rastajanju, priča o pomicanju vlastitih granica, prevladavanju straha od nepoznatog i prepuštanju snazi mašte i kreativnosti koje i običnom konopcu mogu udahnuti život.

Zaljubljenike u svemir pozivamo da u 20:00h dođu na ulaznu recepciju u Maloj Paklenici gdje mogu poslušati predavanje astronoma Ante Radonića “Svemir i kretanje čovjeka”. Predavanje organiziramo u suradnji s Histeria Novom, školom prirodnog pokreta. U slučaju lošeg vremena, predavanje će umjesto u Maloj Paklenici biti održano u dvorani kod Uprave Nacionalnog parka na adresi Ul. dr. Franje Tuđmana 14a. 

Želimo Vam ugodan boravak u Paklenici!

NP Paklenica

You may also like...

Translate »