Black Friday: Pripremite se za povratne zrakoplovne karte od 10€

22. i 29. studenog omiljeni su datumi putoholičara jer se tada leti za “kikiriki”, no kako biste izvukli najbolji popust vrijedi pratiti cijene i nekoliko dana ili tjedana ranije…

Ryanair tradicionalno ruši cijene u studenom pa oni koji uhvate popust mogu odletjeti za 25 posto nižu cijenu karata. Kupcima će na raspolaganju biti 100 tisuća letova od oko 74 kune. Osim aviokarata osigurat će i popust za rent a car.

Stručnjaci upozoravaju da ne čekate petak za istraživanje cijena karata. Tako ćete moći provjeriti da li se doista radi o popustu ili je cijena jednaka kao i inače. Zabilježeni su i slučajevi kada je cijena karata na crni petak bila za nekoliko eura viša nego koji tjedan ranije.

Air France, EasyJet, Wizzair, Norwegian, Tui, Lufthansa i drugi također će ponuditi jeftinije karte, a ako je suditi po prošloj godini,  neki od njih će krenuti s akcijama već tjedan dana ranije. Želite li pronaći povoljnu ponudu ne škodi provjeriti već ovoga petka. Za najjeftinije letove provjerite ponude iz Milana, Venecije, Beča ili Budimpešte.

Ponedjeljak nakon crnog petka euforiju izaziva Cyber Monday kojeg su uveli online trgovci kako bi potaknuli na kupovinu putem interneta pa se i tada očekuju sniženja.

Autor članka: punkufer.dnevnik.hr

You may also like...

Translate »