EasyJet Black Friday ponuda za 2019. Najbolje ponude za putovanja i najjeftiniji letovi. Saznajte… Gdje? Kada?

Autor: Dario Rastovčan

EASYJET djeluje u preko 30 zemalja svijeta, što je savršen izbor za promočurne putnike koji traže jeftine letove. No, da biste iskoristili najbolju ponudu, vrijedi pričekati Black Friday. Evo što možete očekivati ​​od EasyJet rasprodaje 29. studenog 2019. godine.

EasyJet nudi veliki izbor destinacija za odmor te prednjači pred mnogim konkurentima jer je stvorio namjensku stranicu za svoje ponude Black Friday & Orange Weekend.

Tijekom Crnog petka 2018. niskobudžetna aviokompanija EasyJet ponudila je popuste do 60 eura na 60.000 city break-ova, a ove godine se nadamo još više istih. Kako biste ove godine iskoristili sve prednosti Black Friday i Cyber monday, rezervirajte svoja putovanja između 25. studenog i 1. prosinca.

Još uvijek ne znamo specifičnosti Easyjet-ovih ponuda, ali očekujemo da će cijene biti smanjene na mnogim popularnim destinacijama za odmor. Iz tog razloga više informacija potražite na stranici kompanije Black Friday & Orange Weekend.

Posebno obratite pozornost u vrijeme ljetnih praznika, pogodne termine za city break, termine kada se formiraju povoljni paket aranžmani kao što je Uskrs , Praznik rada i u terminima kada se ide na ljetovanja jer oni tada najvjerojatnije imaju popust.

Ne propustite ovu odličnu priliku za kupovinu jer je to odlična prilika da sebi i obitelji priuštite jeftiniji odmor.

Black Friday će se održati 29. studenog 2019. godine., a Cyber Monday 1.prosinca 2019. godine.

You may also like...

Translate »