Ryanair najavljuje cijene od 9.99, 4.99, 1.99 ili 0.99 eura po sjedalu od lipnja

Ryanair (RYA.I) priprema se za rat s cijenama avio-kompanija koje očekuju uzlet nakon ukidanja ograničenja koronavirusa i odlaska putnika na turistička odredišta, izjavio je u srijedu glavni izvršni direktor Michael O’Leary.

Ryanair pretpostavlja da će europski letovi ostati prizemljeni do “ograničenog” nastavka u lipnju, rekao je O’Leary. Nakon toga, ponovno uspostavljanje međunarodnih putovanja potaknut će strmim popustima na last-minute praznike u srpnju i kolovozu.

“Mnogo je ljudi širom Europe zatvoreno u stanovima”, rekao je. “Svi će htjeti otići na godišnji odmor prije nego što se djeca vrate u školu dok god to mogu pod razumnom sigurnošću.”

Ryanair podupire antikoronavirusne mjere, uključujući maske i provjeru temperature za putnike i posadu, dok odbija pozive da avioni lete trećinu prazno.

“Bilo da je riječ o 9,99 eura, 4,99, 1,99 ili 0,99 centi po sjedalu, to nas gotovo ne zanima – naša cilj nije da u kratkom vremenu zaradimo, nego da  vratimo naše pilote i kabinsko osoblje u zrak “, rekao je.

Preuzeto: Reuters

You may also like...

Translate »