RYANAIR UVODI ČAK 12 LINIJA PREMA ZAGREBU!

Preuzeto: Croatian Aviation

Kako smo jučer i najavili, predstavnici MZLZ-a i Ryanaira danas bi trebali objaviti dolazak ovog poznatog avioprijevoznika u Zagreb. Budite s nama od 11:30 sati, donosimo tekstualni prijenos press konferencije!

Zagrebačka zračna luka jučer je (29.03.) uputila poziv medijima na press konferenciju koju će danas održati zajedno sa predstavnicima Ryanaira.

Od 11 sati i 30 minuta na našem portalu moći ćete pratiti tekstualni prijenos tiskovne konferencije. Podsjećamo, očekuje se da će Ryanair od listopada ove godine otvoriti bazu u zagrebačkoj zračnoj luci i pokrenuti niz linija iz Zagreba što svakako možemo nazvati viješću godine! Do početka press konferencije objavljivat ćemo vijesti vezane uz ovog poznatog avioprijevoznika.

REDOVNI UPDATE:

10:35: Ryanair u Zagreb dolazi u velikom stilu sa čak 12 međunarodnih linija. Čekamo početak presice zakazan za 11:30.

10:29: linija London – Zagreb svakodnevno od 01. rujna!

10:27: linija Rim – Zagreb od 03. rujna, 3 puta tjedno!

10:25: linija Brussels – Zagreb: prvi let već 04. srpnja!

10:22: Karte još nisu u prodaji no dodana je lista destinacija iz Zagreba. Početak prodaje očekuje se uskoro. Ryanair će sigurno zbog otvaranja baze ponuditi akcijske cijene na svih 12 novih linija!

10:17: S obzirom na broj destinacija jasno je kako će Ryanair bazirati zrakoplov u Zagreb. Gradovi prema kojima će iz Zagreba prometovati Croatia Airlines i Ryanair: Pariz, Rim, Frankfurt, Brussels i London. Ryanair će, naravno, iz Zagreba prometovati prema sekundardnim zračnim lukama spomenutih gradova.

10:15: Najveće iznenađenje – Podgorica!

10:10: Dodan je i Pariz. Ukupno 12 linija iz Zagreba prema 8 država!

10:07: Destinacije iz Zagreba: Brussels, Dortmund, Frankfurt, Karlsruhe, Memmingen, Milano, Rim, Podgorica, Oslo, Goteborg, Pariz i London!

10:05: RYANAIR DODAO ZAGREB na svoju web stranicu: UVODI ČAK 12 LINIJA!

You may also like...

Translate »