Ryanair danas objavljuje dolazak u Zagreb!?

Irski niskotarifni avioprijevoznik sazvao je tiskovnu konferenciju za danas, 30. ožujka, na kojoj će se medijima obratiti predsjednik Uprave Ryanaira i predsjednik Uprave Međunarodne zračne luke Zagreb.

Iz poziva za tiskovnu konferenciju može se iščitati samo jedno – Ryanair napokon dolazi u zagrebačku zračnu luku! Nakon što je godinama Zračna luka Zagreb bila u deficitu što se tiče niskotarifnih prijevoznika i linija, sutra ćemo doznati što će se to (i kada) promijeniti s dolaskom ovog poznatog avioprijevoznika u Zagreb.

Neslužbeno, Ryanair će u Zagrebu u listopadu otvoriti bazu i pokrenuti niz linija, o kojim se linijama radi morat ćemo pričekati još koji sat.

U kuloarima se već mjesecima priča o dolasku Ryanaira u Zagreb, predstavnici aviokompanije već su nekoliko puta bili u Zagrebu kako bi dogovorili detalje novog projekta – projekta kojim će Zagreb napokon dobiti niz linija i omogućiti povoljna putovanja iz i prema hrvatskoj metropoli.

Tiskovnu konferenciju moći ćete pratiti na našoj web stranici uživo, s updateom iz minute u minutu, od 11 i 30 sati.

U veljači je portal Croatian Aviation pisao o novom dodatku incentive programa zagrebačke zračne luke, koja je upravo time odlučila privući nove prijevoznike u Zagreb. S obzirom na uvjete, bilo je jasno kako zračna luka cilja na niskotarifnog prijevoznika a najava tiskovne konferencije potvrđuje kako su u tome bili i uspješni!

Svega sat vremena nakon press konferencije u Zagrebu, Ryanair će odraditi konferenciju i u Zadru.

Preuzeto: Croatian Aviation

You may also like...

Translate »