SVATKO IMA ONO JEDNO NAJGORE PUTOVANJE KOJE ĆE ZAUVIJEK PAMTITI PO NEKOM DETALJU KOJI MU JE UNIŠTIO DOŽIVLJAJ, ALI NEKA SU ISKUSTVA GORA OD DRUGIH

SVATKO ima ono jedno najgore putovanje koje će zauvijek pamtiti po nekom detalju koji mu je uništio doživljaj, ali neka su iskustva gora do drugih. Putnici iz cijelog svijeta su na aplikaciji Whisper otkrili koja su njima bila najgora iskustva. Nekima je put pokvario djedica koji im se upucavao ili su se izgubili na nepoznatom mjestu, no neki su se našli u situacijama opasnim po život. 

1. Kad sam bila mlađa, netko mi je u Amsterdamu podvalio drogu za silovanje. Srećom pa sam putovala s prijateljicom inače ne znam što bi se dogodilo. 

2. Grk je s krova zgrade preko puta našeg hotela uperio pištolj u mene. Najgore putovanje ikad. 

3. Najluđa stvar mi se dogodila u Koreji. Netko se ušuljao u moju sobu dok sam bio u njoj. Samo smo se pogledali i odmah je pobjegao. 

4. Tijekom leta za Bali avion se odjednom zapalio i morali smo prisilno sletjeti. Iskreno sam mislio da ću umrijeti. 

5. Kad sam imala tri godine, netko me pokušao oteti iz hotela usred noći. Roditelji su me čuli kroz vrata, a samo sam im mogla reći da mi se ne sviđa taj čovjek. 

6. Bili smo u hotelu u Meksiku kad ga je napao kartel. Prestrašno!TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

7. Izgubio sam se u tri tisuće godina starom hramu u Peruu. Ostao sam tamo samo 45 minuta, ali činilo se kao vječnost. 

8. Bili smo u restoranu u Italiji i neki jezivi frajer na koljenima je objašnjavao klincu da je on u njegovim godinama morao ubiti svoje roditelje. 

9. U Italiji sam se probudio s ugrizom pauka na penisu. Nisam imao pojma o kakvom se pauku radi i jako sam se bojao da će mi se nešto dogoditi. Sve je ipak dobro prošlo. 

10. Probudila sam se i vidjela kako medvjed pokušava provaliti u naš kamp. Oni su slatki sve dok se ne počneš bojati da će te ubiti. 

11. Kad mi je bilo 27, u Italiji me slijedio puno stariji muškarac i pokušao je za mnom ući u hotel. Užasno sam se prepala. 

Index.hr

You may also like...

Translate »